Собственикът на Левски Наско Сираков направи обръщение по повод 80-годишнината от рождението

...
Собственикът на Левски Наско Сираков направи обръщение по повод 80-годишнината от рождението
Коментари Харесай

Наско Сираков: Днес не просто почитаме легендарната деветка

Собственикът на Левски Наско Сираков направи послание във връзка 80-годишнината от рождението на иконата на " сините " Георги Аспарухов.

" Скъпи левскари,

Днес следва да отбележим 80 години от рождението на иконата за генерации " сини " сърца - Георги Аспарухов. 

Легенда, останала в паметта на поколенията не просто като популярен състезател, а като събитие за спортната общност и цяла България. За левскарите 4 май постоянно ще остане по-особена дата, паралелно с рождения ден на обичания ни клуб. 

Защото през днешния ден не просто почитаме незабравимата деветка, през днешния ден е следващият ден, в който ние имаме рядката опция и привилегия да се докоснем до неговото футболно и чисто човешко завещание.

Защото това, което Гунди завеща на поколенията е най-кристалният облик на левскарския дух, темперамент и полезности. За кариерата му е казано всичко, а успехите и попаденията с " Левски " и националния тим ще се помнят постоянно. За всички левскари обаче той остава събитие, надхвърлящо границите на играта футбол. Една искра, хранеща духа и носеща усмивка. 

Наследство, което като натурален мост през поколенията се предава с помощта на неговата брачна половинка Лита Маркова и наследника му Андрей Аспарухов, които не стопират да съхраняват загатна за Гунди и да са пазители на високите левскарски полезности. Нека отбележим дружно 80-ата годишнина от рождението на великия Георги Аспарухов. 

Очакваме ви на " Герена "! 

Наско Сираков
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР